TE MUȚI AICI ȘI STATUL TE PLATEȘTE CU 2500 DE DOLARI

TE MUȚI AICI ȘI STATUL TE PLATEȘTE CU 2500 DE DOLARI

607
0
DISTRIBUIȚI

Daca ti-ai dori sa o iei de la capat, sa experimentezi lucruri noi intr-o alta cultura, sa incepi o noua viata, trebuie sa stii ca exista locuri in lume in care statul iti ofera foarte multe beneficii pentru a locui acolo.

Prin astfel de programe ei isi doresc sa atraga cat mai mult oameni in locuri care, la prima vedere, nu pare a fi o experienta tocmai placuta.

Iata cateva dintre locurile in care ti se poate oferi oportunitatea de a experimenta noi lucruri:

Detroit, Michigan, SUA. Cunoscut si sub numle de „Parisul din Vest”, detine un program denumit Challenge Detroit prin care se ofera suma de 2.500 de dolari pentru a locuit si a lucra in acest oras.

Alaska, SUA. Daca iubesti iarna, peisajele plina de zapada si linistea care te vor putea incuraja atunci aici este locul ideal. Loc care te va face sa te simti ca acasa si la temperaturi scazute. Inca din anul 1976 Alaska a platit noii locuitorii pentru a sta acolo prin intermediul Fondului de rezerva.

In anul 1984 fiecare persoana care solicita rezidenta in Alaska primea cate 33 de mii de dolari, insa in ziua de azi suma a ajuns la 1250 de dolari. Singura conditie impusa de guvern pentru a primit o suma speciala de la guvern este de a locui in Alaska minim un an.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ