Teribilist, pericol public: ‘Am Audi A4 și când apăs accelerația mă cam...

Teribilist, pericol public: ‘Am Audi A4 și când apăs accelerația mă cam doare-n p… de toată lumea’ VIDEO

281
0
DISTRIBUIȚI

Nu este zi în care să nu apară știri cu tineri care și-au pierdut viața în urma unor accidente cumplite, după ce au apăsat prea tare pedala de accelerație. Teribilismul vârstei, mașinile scumpe, dar și gândul că sunt nemuritori îi fac să tureze motoarele la maxim și apoi se laudă pe Facebook cu isprava lor. De multe ori însă mor oameni nevinovați din cauza inconștienței lor.

Aceste exemple sigur nu-l afectează pe David D., un constănțean care se laudă pe contul său de socializare cu mașina sa, dar mai ales cu viteza pe care o poate atinge aceasta. Băiatul este un fan înrăit al vitezei și-i place să arate asta de fiecare dată când se află la volan. Zeci de filmulețe în care ‘zboară’ cu autoturismul său, un Audi A4, sunt prezentate pe Facebook, iar tânărul nu ia piciorul de pe accelerație până nu depășește 250 de km/h. Doar o minune a făcut ca acesta să nu curme vieți omenești.

În filmulețele postate de acesta, se poate observa cum tânărul atinge aproape 200 de km/h pe un drum național. Tânărul nu se oprește aici și arată că poate depăși 270 km/h atunci când se află pe autostradă.

Multe dintre filmulețe sunt însoțite de mesaje sfidătoare, iar faptul că ar putea fi prins de polițiști și amendat, nu constituie o problemă. Deși este avertizat de prieteni să nu mai posteze astfel de filmulețe pe Facebook, băiatul nu ține cont și se amuză: ‘Eu le-am spus (nr.-polițiștilor) că am o problemă. Ei să găsească rezolvarea acum’.

„Ghost night! / Iar când noaptea se lasă demonii gonesc pe șosele! Am o problemă!!!! Am Audi A4 și când apăs accelerația mă cam doare-n p… de toată lumea…. Știe careva ce pot să-i fac?”.

Vezi imagini video pe: reporterntv.ro

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ