Teribilistul prins zilele trecute cu peste 200 km/h a provocat astăzi un...

Teribilistul prins zilele trecute cu peste 200 km/h a provocat astăzi un accident cu şase răniţi

262
0
DISTRIBUIȚI

Palma primită de la poliţişti, săptămâna trecută, când i-au suspendat permisul după ce a fost prins conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră, nu l-a astâmpărat pe un şofer de 19 ani din Râmnicelu. Viteza excesivă şi imprudenţa la volan l-au împins pe tânărul teribilist să provoace marţi un accident soldat cu rănirea a şase persoane. Avea permisul reţinut iar înaintea accidentului fusese prins cu 106 km/h în localitate.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16.00 pe DN 1B, în zona satului Dealul Viei. Au fost implicate o autoutilitară condusă de tânărul din Râmnicelu şi un Cielo în care se aflau mai multe persoane.  Cele două vehicule se deplasau dinspre Mizil către Buzău iar accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul Cielo vira stânga spre Dealul Viei.

Autorurismul a vost lovit puternic de duba care venea cu viteză din spate şi efectua manevra de depăşire. Vinovat de producerea evenmentului se face şoferul dubei care circula cu viteză şi s-a angajat în depăşirea autoturismului care avea semnalizarea în funcţiune, potrivit martorilor.

Şoferul vinovat circula în baza unei dovezi valabile 15 zile, emise de poliţie după ce săptămâna trecută i-a fost reţinut permisul pentru exces de viteză. Conducea un bolid pe DN2 E85 cu 218 km la oră. Atunci, şoferul care avea permis de doar câteva luni a fost amendat cu 2.900 lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile.

Citeste mai mult: adev.ro/p04vb2

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ