TEST: CARE AMPRENTA ITI APARTINE SI CE SPUNE ACEASTA DESPRE TINE

TEST: CARE AMPRENTA ITI APARTINE SI CE SPUNE ACEASTA DESPRE TINE

659
0
DISTRIBUIȚI

Dermatoglofia este studiul ştiinţific al amprentelor şi te ajută să înţelegi forma amprentelor tale şi modul în care sunt legate acestea de personalitatea ta.

image

 

Află ce secrete ascunde amprenta ta din descrierile de mai jos. Noobz.ro îţi dezvăluie câteva aspecte fascinante ce ţin de amprenta personală.

Bucle
Este specifică europenilor şi corespunde cu starea de calm şi personalitatea echilibrată. Persoanele cu astfel de amprente sunt, de regulă, simpatice şi încearcă să îi ajute pe cei din jur, dar mai ales, îşi fac extrem de repede prieteni noi. Persoanele cu astfel de amprente sunt foarte harnice şi responsabile şi rareori preiau iniţiativa.

Principala sursă de informare şi sentimente pentru astfel de persoane este interacţiunea cu cei din jur. Aceştia sunt previzibili din punct de vedere emoţional şi sunt deschişi când trebuie să sară în ajutorul cuiva. Problema lor cea mai mare este că se îmbolnăvesc destul de repede.

Caracterul unei persoane cu amprentă cu bucle este sangvin. Aceştia detestă munca obositoare şi nu îşi dau interesul când o activitate le provoacă stări de plictiseală sau dezgust.

Dacă ai pe fiecare deget acest tip de amprentă, atunci eşti cu adevărat puternic, dar în acelaşi timp visător.

Citeşte AICI descrierea celorlalte amprente.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ