TEST: DEGETELE DE LA PICIOARE TE DEZBRACA DE SECRETE

TEST: DEGETELE DE LA PICIOARE TE DEZBRACA DE SECRETE

2997
0
DISTRIBUIȚI

Deşi pare absurd, specialiştii au demonstrat că dimensiunea şi forma degetelor îţi pot da de gol personalitatea şi nu numai. Printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare, poţi afla ce fel de relaţii poţi să dezvolţi cu anumite persoane.

Te întrebi ce poate să dezvăluie lungimea degetelor de la picioare despre tine? Noobz.ro te ajută să gpseşti răspunsul la această întrebare.

Degetul mare

Dacă este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti o fire creativă şi inteligentă. Rezolvi orice problemă cu uşurinţă şi poţi oricând să priveşti lucrurile din afară, fără să te implici emoţional nicio secundă. Îţi este destul de greu să te concentrezi în anumite situaţii şi ai tendinţa să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

CITESTE SI: CAT DE MULT INFLUENTEAZA INALTIMEA RELATIA DE CUPLU

Dacă este mai mic decât restul degetelor, lucrurile stau total diferit decât cele expuse mai sus. Rezolvi fără probleme mai multe probleme deodată, dar pentru că eşti o persoană tipicară, nu accepţi sfaturile celor din jur, pentru a nu da greş în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, te-ai născut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit când vine vorba de conducere şi de delegarea sarcinilor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte coordonarea eforturilor. Eşti o fire energetică şi ai nenumărate resurse pentru a realiza lucruri măreţe, motiv pentru care cei din jur au încredere în tine.

Citeşte mai departe.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ