THE ROLLING STONES REVINE LA BUCUREȘTI

THE ROLLING STONES REVINE LA BUCUREȘTI

1047
0
DISTRIBUIȚI

Vesti bune pentru fanii muzicii rock! Una dintre cele mai iubite si longevive trupe rock’n’roll din lume revine la Bucuresti dupa mai bine de 10 ani.

rolling-stones-chile-1

The Rolling Stones va concerta la Bucuresti in 2017. Un important organizator de evenimente concertistice din Romania a parafat deja contractul cu managementul legendarei trupe si se cauta aliante comerciale pentru concert.

Formația rock cu cele mai multe generații de fani de istoria muzicii și care, din 1962, a vândut peste 200 milioane de albume, a rămas impresionată de căldura celor circa 60.000 români care i-au întâmpinat în urmă cu zece ani la București, în turneul ”The Rolling Stones-A Bigger Bang”. Puțini în comparație cu cele 1,5 milioane de persoane care au venit în 2006 la concertul trupei de la Rio de Janeiro, spectacol ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Despre evenimentele concertistice Rolling Stones se poate vorbi numai la superlativ căci, din punct de vedere tehnic și al desfășurării de forțe, spectacolele grupului sunt de-a dreptul grandioase. Întreaga instalație tehnică cu care formația a venit în 2007 a fost adusă cu 86 de autotrenuri, potrivit libertatea.ro

În 2007, peste 60.000 de români au ţinut să-i vadă live pe Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood şi Charlie Watts.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ