TIPURI DE FEMEI ÎN CARE NU POȚI AVEA ÎNCREDERE

TIPURI DE FEMEI ÎN CARE NU POȚI AVEA ÎNCREDERE

5508
0
DISTRIBUIȚI

Increderea este un lucru care se castiga greu, dar se poate pierde usor. Cu siguranta, toti ne-am pus la un moment dat bazele intr-o persoana care ne-a inselat increderea, iar acest lucru ne-a dezamagit profund.

femeie-cu-masca-678x381

Exista insa, anumite tipuri de persoane in care sa ai incredre poate fi o greseala imensa. Iata care sunt cele patru tipuri de femei in care nu poti sa iti pui baza.

Femeia lipsita de siguranta

Exista unele femei care au o viata dominata de un sentiment de insecuritate. Acestea pot fi persoane care sunt foarte dure cu ele insele sau care au nevoie mereu de complimente pentru a nu cadea intr-o stare de incertitudine cu privire la propria persoana. De aceste femei este bine sa stai la distanta. La un moment dat, ele vor incerca sa ii intre pe sub piele partenerului tau, doar pentru a-si demonstra ca pot face acest lucru, iar tu vei fi cea care va avea cel mai mult de suferit.

Femeia care nu se poate impune in fata barbatului

Daca ai o prietena care pare incapabila sa ia decizii de una singura si pe care partenerul ei o conduce de parca ar fi o marioneta, atunci poate ar trebui sa reevaluezi relatia. O astfel de persoana duce lipsa de personalitate si nu stie cum sa se comporte, decat daca cineva ii da directii clare. Tocmai de aceea, ar fi de preferat sa nu stai cu acest tip de persoana, care te poate abandona oricand, doar pentru ca asa isi doreste barbatul ei.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ