TOP ORAȘE ÎN CARE SE TRĂIEȘTE BINE

TOP ORAȘE ÎN CARE SE TRĂIEȘTE BINE

1497
0
DISTRIBUIȚI

Economist Intelligence Unit încearcă să clasifice oraşele de pe glob, să determine unde se trăieşte cel mai bine. O sarcină aproape imposibilă având în vedere că unii oameni preferă metropole precum Tokyo sau New York, iar alţii preferă viaţa liniştită într-un oraş ca Frankfurt.

melbourne_tcm303-2256871

Analiştii au luat în considerare 30 de factori printre care siguranţa, sistemul de sănătate, infrastructura sau mediul înconjurător şi la final au determinat un scor pentru cele 140 de oraşe analizate.

 

Pe primul loc se află Melbourne, Australia, urmat de Viena, Austria şi Vancouver, canada. Oraşul australian îşi păstrează locul pentru a-l şaselea an la rând. Un alt element interesant că în top 10 se află trei oraşe canadiene şi alte trei australiene, cu toate că Sydney a picat din top din cauza fricii a unui eventual atac terorist.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ