Tragedie pe Facebook! O fetiţă de 12 ani şi-a transmis LIVE sinuciderea,...

Tragedie pe Facebook! O fetiţă de 12 ani şi-a transmis LIVE sinuciderea, iar milioane de oameni au privit neputincioşi!

157
0
DISTRIBUIȚI

O fetiţă în vârstă de 12 ani şi-a transmis moartea LIVE pe Facebook, iar clipul continuă să circule pe reţeaua de socializare.

Facebook este implicată într-un nou scandal de amploare legat de politicile sale de şteregere a unor clipuri sau imagini cu conţinut nepotrivit după ce a refuzat să şteargă o filmare şocantă în care o fetiţă de 12 ani şi-a pus capăt zilelor într-un clip live, iar milioane de oameni au privit-o fără să poată interveni.

Săptămâna trecută, directorul pentru politica Facebook din Marea Britanie a declarat că rețeaua de socializare nu va șterge clipurile cu sinucideri.

„Cât timp o persoană este încă în viață și poate fi ajutată și putem să ajutăm poliția să ajungă la ea mai repede…ar fi o mișcare insensibilă să ștergem acel clip”, a declarat Simon Milner.

Katelyn Nicole Davis a declarat, la începutul live-ului transmis cu ajutorul telefonului mobil, că a fost abuzată sexual de un membru al familiei sale, apoi s-a sinucis, în decembrie 2016. La un an după moartea copilei, clipul de 42 de minute a devenit viral pe un stream care transmite clipuri de pe Facebook.

sursa: observator.tv

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ