Tragedie românească în Italia. O mamă și fiul ei de 7 ani...

Tragedie românească în Italia. O mamă și fiul ei de 7 ani au murit luaţi de ape. Al doilea copil, al femeii, în vârstă de 2 ani, nu a fost găsit

441
0
DISTRIBUIȚI

O mamă și fiul ei de 7 ani au murit luați de ape, la Gizzeria, în urma unei furtuni puternice în zona San Pietro Lametino din Lamezia Terme. Râul Cantagalli  a ieșit din matcă. Al doilea copil al femeii, un băiețel de 2 ani, nu a fost încă găsit de echipele de salvare. Regiunea Calabria din Italia este afectată de ploi puternice și inundații în aceste zile.

Potrivit publicației Corriere della Sera, Stefania Signore, o mamă de 30 de ani, se întorcea acasă, în Gizzeria, după ce și-a vizitat socrii, la Curinga. Femeia, care era în mașină cu cei doi băieți, unul de 7, iar celălalt de doar 2 ani, și-a sunat disperată soțul pentru ajutor.

Jurnaliștii italieni notează că, cel mai probabil, văzând că mașina ar putea fi luată de ape, femeia a coborât din autoturism pentru a căuta un loc mai sigur. Nu a mai apucat. Trupurile Stefaniei și fiului ei de 7 ani, Cristian, au fost găsite într-un jgheab, la sute de metri de mașină.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ