Tragedie în România la început de an! A murit Monalisa!

Tragedie în România la început de an! A murit Monalisa!

213
0
DISTRIBUIȚI

Monalisa Pandelea, o cunoscută artistă din Piteşti, a murit la numai 26 de ani. Celebră pentru efectele speciale pe care le crea în make-up, Monalisa a pierdut lupta cu cancerul noaptea trecută, informează epitesti.ro.

Monalisa Pandelea a învăţat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia de sculptură, după care a urmat cursurile unei academii din Italia, notează sursa citată.

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică. Aşa am găsit Academia BCM din Milano, academie de make-up, singura de acest gen din Europa. A fost o experienţă minunată! Am dat admitere pentru că eram foarte mulţi pe puţine locuri. 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, povestea Monalisa Pandelea în 2014.

sursa: cancan.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ