TRANSFORMARE INCREDIBILA A COPILULUI CARE LA 2 ANI FUMA 40 DE TIGARI...

TRANSFORMARE INCREDIBILA A COPILULUI CARE LA 2 ANI FUMA 40 DE TIGARI PE ZI

276
0
DISTRIBUIȚI

Ardi Rizal, un copil din Indonezia, a devenit cunoscut in 2010 cand povestea lui a socat intreaga lume. La varsta de numai doi ani, pustiul ajusese sa fumeze aproape 2 pachete de tigari pe zi.

Copilul s-a nascut intr-o zona saraca din Sumatra si a ajuns sa fie cunoscut dupa ce au aparut mai multe filmulete pe internet in timp ce acesta fuma. Cazul ajuns in presa internationala a atras atentia mai multor organizatii si tot odata a fortat guvernul indonezian sa ia masuri. Rizal a fost introdus intr-un program special de realitare pentru al ajuta sa depaseasca dependenta de nicotina.

Pentru ca dependenta s-a dezvoltat la o varsta frageda, reabilitarea lui s-a dovedit o sarcina de lunga durata si foarte dificila. Odata scapat de dependenta de nicotina, Rizal s-a refugiat in mancare, iar specialistii l-au supus unui alt program pentru a putea sa depaseasca si pofta de mancare.

Potrivit DailyMail, tratamentul pentru a depasi dependenta de nicotina si de mancare a implicat sesiuni de terapie prin joc in Jakarta.  Acum, la varsta de 8 ani, Rizal a devenit un copil normal si se comporta ca toti cei de varsta lui. Cazul copilului care fuma 40 de tigari pe zi a lansat o campanie la nivel national, in Indonezia, pentru a determina copii dependenti de nicotina sa renunte la tigari.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ