Transformare uluitoare! Cum arată Pamela Anderson la vârsta de 49 de ani

Transformare uluitoare! Cum arată Pamela Anderson la vârsta de 49 de ani

816
0
DISTRIBUIȚI
Foto: harpe's bazaar
Pamela Anderson s-a schimbat radical fata de perioada in care juca in serialul Baywatch. In varsta de 49 de ani acum, vedeta a fost surprinsa iesind dintr-un magazin intr-o rochie de gospodina.

Pamela Anderson nu s-a mai recasatorit dupa ce a divortat a doua oara de jucatorul de poker Rick Salomon, in 2015. Cea de a doua casatorie a Pamelei Anderson cu Rick Salomon a durat un singur an, intre 2014 si 2015, la fel ca si prima, care a durat intre 2007 si 2008.


In afara de Rick Salomon, Pamela Anderson a mai fost casatorita cu Tommy Lee si Kid Rock, dar niciuna dintre casnicii nu a durat prea mult. Mariajul cu Tommy Lee a durat trei ani, intre 1995 si 1998, iar cel cu Kid Rock un singur an, intre 2006 si 2007.

Pamela Anderson s-a facut cunoscuta odata cu aparitia in serialul TV „Baywatch”, in care a jucat si David Hasselhoff.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ