Trupa din România care cere pe un bilet la VIP mai mult...

Trupa din România care cere pe un bilet la VIP mai mult decât salariul mediu pe economie. Ce oferă în schimb

1708
0
DISTRIBUIȚI
Foto: muzica.metropotam.ro

BUG Mafia vine cu o ofertă „şoc” pentru fanii care vor să se bucure de privilegiile unui bilet VIP. Cei care doresc să aibă parte de o experienţă inedită la concertul de pe 27 mai de la Arenele Romane trebuie să plătească 2500 de lei în plus faţă de preţul biletului. Preţul este considerabil mai mare decât salariul mediu pe economie, de 2196 de lei net.

BUG Mafia depăşeşte orice pretenţie financiară pentru concertul din 27 mai de la Arenele Romane. Pentru un bilet VIP fanii vor trebui să scoată din buzunar 2.500 de lei.

Biletul include următoarele facilităţi: Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet, Backstage Meet & Greet After show, Backstage Complimentary Drinks, Finger Food, Transport VIP spre/de la show, valabil pentru Bucureşti.

BUG Mafia a depăşit astfel cu mult cerinţele Deliei, considerată artista cu cele mai mari pretenţii din România. Pentru un bilet VIP la concertele ei de la Sala Palatului, fanii acesteia trebuiau sa scoată din buzunar 750 de lei, potrivit gandul.info.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ