Tupeu de interlop! Sile Cămătaru, gest şocant în prima zi de puşcărie!...

Tupeu de interlop! Sile Cămătaru, gest şocant în prima zi de puşcărie! Gardienilor nu le-a venit să creadă

1310
0
DISTRIBUIȚI

Sile Cămătaru are probleme mari, încă din prima zi de pușcărie, iar personalul penitenciarului a anunțat deja poliția.

Proaspăt încarcerat după ce a fost condamnat definitiv la cinci ani și jumătate pentru șantaj, Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, are din nou probleme cu legea. Potrivit unor surse judiciare, Sile a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta in carantină pentru 21 de zile. La poarta închisorii, gardienii care i-au trecut bagajele prin detectorul de metale au constatat că acesta avea ascuns, într-o cutie de conserve, un telefon mobil.

Imediat, conducerea penitenciarului a anunțat Secția 19 Poliție, iar anchetatorii au deschis imediat, pe numele acestuia, un nou dosar penal. În plus, reprezentanții închisorii i-au făcut deținutului un raport de incident, care va atârna greu atunci când Sile va solicita anumite privilegii ori eliberarea condiționată. Sursele citate au precizat că, în aceeași seară, a mai avut loc un al doilea incident similar, provocat de un alt deținut, apropiat al clanului Cămătaru.

sursa: spynews.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ