Uite cine este cea mai bogată româncă cu o avere de peste...

Uite cine este cea mai bogată româncă cu o avere de peste 700 de milioane de euro

600
0
DISTRIBUIȚI

Cea mai bogată femeie din România trăieşte pe o insulă din Spania. Are 43 de ani, patru copii şi a moştenit, în urmă cu opt ani, o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, moştenită de la soţul său cu care s-a căsătorit pe când avea 22 de ani, iar el 78.

În prezent, averea sa este estimată la 700 de milioane de euro, potrivit Forbes. La un an de la decesul soţului, Veronica Drăgan a decis să mute tot businessul de familie într-o nouă structură, denumită Veroniki Holding SpA.

Astfel, pe lângă Butan Gas – grup industrial cu activităţi în Italia, Albania, Serbia, Grecia, Bulgaria şi România şi o cifră de afaceri a Butan Gas România estimată la circa 70 de milioane de euro -, din grup face parte şi Romconstruct Top, companie achiziţionată pentru dezvoltarea unui parc eolian în Siliştea, Constanţa, scria anul trecut Business Magazin.

Veronica Guşă de Drăgan este fiica generalului Ştefan Guşă, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei, care în decembrie 1989 s-ar fi opus chemării trupelor sovietice, potrivit gandul.info

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ