ULTIMA ORĂ! Un elev din Craiova a intrat înarmat în clasă și...

ULTIMA ORĂ! Un elev din Craiova a intrat înarmat în clasă și a început să tragă cu pistolul

197
0
DISTRIBUIȚI

Un elev a tras cu pistolul într-un liceu din Craiova pentru că a vrut să facă o glumă. Adolescentul, în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a al Liceului Tehnic Energetic Craiova, a intrat înarmat în incinta unității de învățământ și a tras cu un pistol cu bile asupra unei colege.

Băiatul din comuna Podari, județul Dolj, a intrat în Liceul Tehnic Energetic Craiova, având asupra sa un pistol cu bile, ascuns în buzunarul de la pantaloni. În timpul unei pauze dintre cursuri, elevul a tras cu pistolul de jucărie înspre o colegă, scrie gds.ro. Doar șansa a făcut ca fata să nu fie rănită. Elevul a fost prins de jandarmi, cărora le-a spus că a făcut totul în spirit de glumă și că nu a dorit să rănească pe nimeni.

Tânărul a fost dus într-o sală de clasă unde i s-a cerut să prezinte toate obiectele pe care le are asupra sa. Potrivit jandarmilor, adolescentul avea asupra sa un pistol confecționat din plastic cu lungimea totală de 16 cm și înălțimea de 10 cm, prevăzut cu încărcător detașabil pe bază de buton, care funcționează cu bile din plastic. Pentru fapta sa, elevul a fost amendat cu 500 de lei, iar pistolul de jucărie a fost confiscat.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ