Ultimul interviu al Stelei Popescu: „România e frumoasă, dar ne străduim din...

Ultimul interviu al Stelei Popescu: „România e frumoasă, dar ne străduim din răsputeri s-o distrugem“. Ce planuri avea pentru luna decembrie

278
0
DISTRIBUIȚI

Stela Popescu a povestit pentru Europa FM că avea planuri pentru 1 Decembrie. Se pregătea să plece în turneu, în Spania, unde avea programat un spectacol pentru românii de acolo.

Ea a vorbit şi despre sentimentele pe care le are pentru România, ce îşi doreşte pentru ţară şi ce i-ar plăcea să schimbe. „Îmi doresc să nu ne mai plângem tot timpul. Să ne schimbăm mentalitatea” – declara Stela Popescu, pentru Europa FM, în urmă cu două zile.

„România e frumoasă, dar ne străduim din răsputeri să o distrugem.” Sophie Dimulete a stat de vorbă cu îndrăgita actriţă. „De 1 Decembrie, mă pregătesc să plec în turneu în Spania, cu Teatrul Constantin Tănase, pentru românii din Spania. Nici nu ştiţi cât de bucuroşi sunt când mergem acolo! Stăm 4 zile, jucăm la Barcelona şi în alte două oraşe. Cu Arşinel, Vasile şi Valentina şi mulţi alţi actori de la Teatrul Constantin Tănase.”

„România toată e frumoasă, dar ne străduim din puteri să o distrugem (râde). Eu iubesc România, dar noi suntem veşnic nemulţumiţi, veşnic nefericiţi. Nu ştiu de ce ne este teamă să acţionăm şi ne lăsăm pe mâna altora. Draga mea, eu am fost foarte fericită la Revoluţie. Îmi iubesc ţara. M-am bucurat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Citeste mai mult: adev.ro/ozvkrh

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ