UN ACTOR CELEBRU VA JUCA ROLUL LUI BRÂNCUȘI DIN FILMUL „THE SCULPTOR”

UN ACTOR CELEBRU VA JUCA ROLUL LUI BRÂNCUȘI DIN FILMUL „THE SCULPTOR”

907
0
DISTRIBUIȚI

Actorul Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brâncuşi în filmul „The Sculptor”, regizat de Mick Davis! Anunţul a fost făcut chiar de regizor, pe pagina sa de facebook. 

andy-garcia-il-va-interpreta-pe-brancusi

Regizorul a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie alb-negru în care Andy Garcia este înfăţişat cu ochelari şi purtând barbă, semănând izbitor cu sculptorul Constantin Brâncuşi. Davis şi Garcia au mai colaborat la o producţie filmată în România, „Modigliani”.

Noul film cara va prezenta lumii viaţa lui Brâncuşi se va numi „The Sculptor”. Producţia va fi filmată în mare parte în Romania, dar momentan nu se ştie data exactă a lansării peliculei. Născut în Scoţia, unde a fost iniţial antrenor de fitness, Davis este logodit cu o româncă, actriţa Ana Adelaida Perjoiu, şi „face naveta” între Los Angeles şi Bucureşti.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ