Un adolescent a murit de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate....

Un adolescent a murit de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. S-a strangulat, în casă, cu un cablu electric

371
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 17 ani din judeţul Botoşani s-a sinucis de dorul părinţilor. Acesta s-a spânzurat cu un ştreang improvizat în casa pe care o împărţea cu mătuşile sale. Părinţii băiatului sunt plecaţi de mai mulţi ani în Germania, iar băiatul le simţea lipsea.

Sfârşit dramatic pentru un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani. Acesta s-a spânzurat, sâmbătă, în casa pe care o împărţea cu două dintre mătuşile sale. Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Mort de dorul părinţilor Tânărul provenea din localitatea Draxini, comuna Băluşeni şi învăţa la un liceu din municipiul Botoşani. Avea 17 ani iar părinţii săi erau plecaţi de câţiva ani, la muncă, în Germania. Tânărul avea o situaţia materială bună şi locuia în casă cu mătuşile sale. Cu toate acestea, se pare, băiatul suferea de dorul părinţilor.

Era trist şi sâmbătă seara s-a spânzurat în casă cu un ştreang improvizat dintr-un cablu. A fost descoperit de mătuşile sale. Disperate acestea au sunat la 112. Era însă prea târziu, băiatul murise. Medicii au constatat decesul dar au acordat şi ajutor medical mătuşilor care au intrat în stare de şoc.

SURSA: adevarul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ