Un barbat din Bacau a dezgropat cadavrul unei femei si a facut...

Un barbat din Bacau a dezgropat cadavrul unei femei si a facut sex cu trupul neinsufletit

116
0
DISTRIBUIȚI

Ies la iveală detalii despre tânărul de 23 de ani căutat de către poliţişti după ce ar fi omorât un bătrân şi i-ar fi incendiat casa. În urmă cu doi ani, tânărul a dezgropat o bătrână şi a întreţinut relaţii sexuale cu trupul acesteia. Instanţa a decis ca acesta să facă muncă în folosul comunităţii la un cămin de bătrâni. Poliţiştii l-au descoperit pe tânăr marţi, la orele prânzului, în judeţul Vaslui.

Gheorghe Andrieş, primarul comunei băcăuane Plopana, de unde se trage tânărul, spune că acesta a mai făcut grozăvii şi în localitatea natală. În urmă cu doi ani, acesta a spart Biserica Ortodoxă „Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril” din aceeaşi comună şi a furat 15 lei din cutia milei.

De asemenea, spune primarul, tânărul ar fi mers în cimitirul acesteia, unde a dat lespezile din piatră de la un mormânt, a scos trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă care fusese îngropată acolo cu doar 3-4 zile în urmă şi a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul.    Incidentul a fost descoperit chiar de către rudele femeii îngropate.

Aceasta era scoasă din sicriu, dezbrăcată şi lăsată lângă. Se pare că tânărul şi femeia care decedase nu se cunoşteau, aceasta fiind dintr-o localitate învecinată.

Citeste mai mult: adev.ro/oxln6b

 

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ