Un barbat a jucat pentru prima data la pacanele. Dupa prima oprire...

Un barbat a jucat pentru prima data la pacanele. Dupa prima oprire a castigat o suma URIASA

239
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din New Jersey, SUA, care a jucat pentru prima oară la aparatele de tip slot-machine, a câştigat 194.000 de dolari după prima rotire. Fiind plictisit, după o zi de muncă, Anibal Lopes din Woodbridge a decis să îşi creeze un cont online, folosind telefonul mobil, pe un site dedicat aparatelor mecanice de noroc.

Bărbatul în vârstă de de 33 de ani şi-a încercat norocul la un joc numit Divine Fortune, unde a reuşit să câştige jackpot-ul, chiar după primul spin, relatează Nypost. Bărbatul a declarat: “Mi-am spus că aşa ceva nu e adevărat. Nu îmi venea să cred că am câştigat atâţia bani. I-am spus soţiei că nu mă simt bine, că îmi tremură picioarele. ”

Acum, Lopes plănuieşte să folosească banii ca să îşi achite facturile, să îşi repare locuinţa, şi vrea să pună o sumă deoparte pentru fiul său de 6 ani.

sursa: stirileprotv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ