UN BĂRBAT POATE GHICI VIITORUL CU O MÂNA ÎN DECOLTEU

UN BĂRBAT POATE GHICI VIITORUL CU O MÂNA ÎN DECOLTEU

836
0
DISTRIBUIȚI

Mii de oameni din China pleacă în pelerinaj săptămânal către locuinţa unui bărbat despre care se crede că are puteri supraomeneşti.

24-peglob-5-ghicit-tate

Acesta locuieşte în provincia Yunan şi vede viitorul celor care îl vizitează punând mâna pe sânii femeilor. Chiar dacă necunoscutul magician zice că poate face acelaşi lucru la fel de bine şi în cazul bărbaţilor, Xiao Yuwen, un jurnalist chinez care a stat de vorbă cu el, susţine că „alege doar femei”.

„Aş fi vrut să mă înveţe şi pe mine, pentru că am câteva vecine cu pieptul generos şi care ar vrea să îşi cunoască viitorul, dar magicianul nu a vrut să mă înveţe. A zis să i le duc lui…”, a scris pe site-ul Miaopai, Yuwen.

Printre vizitatori, însă, au fost câţiva care au povestit că ar fi fost vindecaţi de „ghicitorul în sâni”. Aşa că nu ar fi chiar greu viitorul să fie scris în… decolteu, potrivit click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ