Un cunoscut interlop român, amenințări îngrozitoare: S-a dus inclusiv la școală peste...

Un cunoscut interlop român, amenințări îngrozitoare: S-a dus inclusiv la școală peste un copil de clasa a V-a (VIDEO)

168
0
DISTRIBUIȚI

„Pablo Escobar” de România întrece orice limită. Vasile Ciobanu, sau traficantul de droguri al vedetelor, aşa cum mai este el cunoscut, s-a filmat în faţa unei şcolii în timp ce o ameninţa pe o elevă şi pe părinţii ei.

Totul ar fi pornit de la un conflict pe care Ciobanu l-a avut cu tatăl fetei, agent de pază într-un club de noapte din Bucureşti. În loc să îşi rezolve problemele pe cale legală, Ciobanu a recurs la aminţări şi intimidare. Traficantul a trimis înregistrarea părinţilor fetei, pentru a le arata că vorbeşte serios.

Fară să se gândească la consecinţe, Vasile Ciobanu a ameninţat un copil, chiar la şcoala la care învaţă. Prima dată, bărbatul se asigură că a nimerit unde trebuie. După ce s-a convins că e la locul potrivit a început avalanşa de injurii.

„Nu am deranjat pe nimeni niciodată şi v-am şi cinstit.(…) Te voi întâlni şi pe tine, stai liniştit… Nu mai pune lumea să mă sune, asumă-ţi ce ai făcut. Dacă eşti aşa tare, toţi ştiu unde stau (…). Te aştept cu drag…” , a scris într-unul dintre mesaje

Vasile Ciobanu spune că de vină pentru conflict ar fi agentul de securitate, care ar fi agresat o femeie.

Vezi imagini video pe cancan.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ