Un elev a încercat să „fenteze” BAC-ul cu telefonul! Ce s-a întâmplat...

Un elev a încercat să „fenteze” BAC-ul cu telefonul! Ce s-a întâmplat când a fost surprins de profesori

191
0
DISTRIBUIȚI

Absolvenţii de liceu de la profilul real care au susţinut, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română la examenul de Bacalaureat au avut de scris un eseu în care să prezinte un text liric aparţinând lui Tudor Arghezi sau Mihai Eminescu, la alegere, în timp ce absolvenţii de la profilul uman au avut de scris un eseu în care să prezinte o operă apaţinând lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

Un elev din Bistrița a ratat șansa de a promova examenul maturității după ce a încercat să apeleze la metode nu tocmai corecte și să înșele vigilența profesorilor pentru a rezolva subiectul dat, notează bistriteanul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Bistrița-Năsăud, Monica Buboly, „un elev a fost eliminat de la Centrul de Examinare de la Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud pentru că ar fi încercat să copieze folosindu-se de telefon”.

Dacă pentru unii prima probă a Bacalaureatului, cea a limba română a fost un chin, alții spun că nu le-a creat mari probleme. „Nu mi s-a părut dificil, nici măcar faptul că am avut poezie. Consider că oricine ar putea obține o notă bună dacă abordează subiectul cu puțină serioziate”, spune o elevă din Bistrița.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ