Un ieșean gelos a intrat pe contul de Facebook al soției, iar...

Un ieșean gelos a intrat pe contul de Facebook al soției, iar acum regretă amarnic

586
0
DISTRIBUIȚI

A intrat pe contul de facebook al sotiei sale fara sa-si dea seama de urmarile pe care le are un astfel de gest. Era foarte gelos si nu putea intelege care sunt motivele pentru care femeia se poarta atat de urat cu el.

Robert Cristian Cimpoesu intrat pe facebook-ul ei dupa ce s-au certat foarte tare de cateva ori. Voia sa vada cu cine vorbeste, cu cine petrece timpul liber si cu cine se intalneste. Nu a aflat mare lucru, dar in schimb s-a ales cu un dosar penal de toata frumusetea.

Ieri seara a fost condamnat de judecatorii de la Tribunalul Iasi la o pedeapsa de un an, patru luni si 20 de zile de inchisoare cu suspendare pentru comiterea urmatoarelor infractiuni: acces ilegal la un sistem informatic, violarea secretului corespondentei si acces neautorizat la date informatice.

Pedeapsa mentionata este pedeaspsa totala rezultata din cele trei infractiuni comise, dar, doar pentru ca a intrat pe facebook-ul sotiei sale a primit sapte luni de inchisoare cu suspendare.

Nebunia lui pare nejustificata, avand in vedere ca sotia a decis sa incheie aceasta relatie la cateva zile dupa ce a nascut un baietel. Pentru ca nu mai suporta sa fie hartuita in continuu, femeia a mers la Politie si a depus plangere impotriva sotului sau.

In urma unui conflict conjugal destul de intens, tanara i-a cerut sotului sa iasa din casa. Practic, l-a lasat pe drumuri si i-a interzis sa-si mai vada copilul.

Citeste mai multe despre cei doi pe bzi.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ