UN INTERLOP celebru AMENINŢĂ CU ASASINATE în serie. „Vă omor pe toți”

UN INTERLOP celebru AMENINŢĂ CU ASASINATE în serie. „Vă omor pe toți”

281
0
DISTRIBUIȚI

Adrian Corduneanu, unul dintre cele mai de temut personaje ale clanului de interlopi a avut o criză de gelozie în momentul în care, fiind în închisoare, a aflat că soţia sa a părăsit domiciliul conjugal şi le-a adresat ameninţări tuturor, inclusive acesteia.

Surse apropiate clanului de interlopi susţin că Ramona Corduneanu, soţia lui Adrian, zis „Beleaua” sau „Power”, ar avea un iubit şi că ar fi părăsit, temporar, domiciliul conjugal. Aceleaşi surse mai susâin că informaţiile ar fi ajuns chiar la urechile interlopului din puşcărie care, negru de furie, a adresat ameninţări tuturor membrilor familiei, inclusiv soţiei sale şi fratelui său, Costel. „Mă eliberez şi vă împuşc pe capete! ”, ar fi tunat, gelos, Adrian Corduneanu, potrivit Cancan.

Întrebat care este situaţie, fratele lui Adrian Corduneanu, Costel, a declarat pentru Cancan.ro că soţia interlopului a părăsit, într-adevăr, domiciliul conjugal. Despre ameninţările fratelui său la adresa lui, Costel susţine că acestea sunt doar nişte informaţii false. „Nimic nu este sigur. Poate e o depresie (n.r.- plecarea Ramonei). Ea a dispărut, e plecată de vreo cinci zile de acasă, nu ştim unde e. Cum să mă ameninţe pe mine? (n.r.- fratele lui, Adrian). Astea sunt nişte informaţii false. Să lăsăm timpul, să vedem. E greu să mă ameninţe pe mine, fiindcă ştiu să mă apăr”, a spus fratele interlopului Adrian Corduneanu, pentru Cancan.

Mama fraţilor Corduneanu spune că nu ştie despre acest scandal. „Eu am fost plecată la neamurile mele. Nu mi-au spus nimic deocamdată. Am fost plecată în Basarabia, la sora mea. Nu ştiu nimic, nu mi-a zis nimeni nimic. Şi aşa e el supărat acolo (n.r.- în închisoare), asta îi mai trebuie”, a declarat şi mama lui Adrian şi Costel Corduneanu, potrivit aceleiaşi surse.

sursa: evz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ