Un medic celebru si-a ucis iubita in timpul unei practici amoroase, chiar...

Un medic celebru si-a ucis iubita in timpul unei practici amoroase, chiar in spital. Politistii au ramas socati cand au aflat cum a murit femeia

39
0
DISTRIBUIȚI

Medicul a fost reținut după ce iubita lui a intrat în comă și ulterior a murit în urma unei practici sexuale absolut șocante. Scenele halucinante s-au desfășurat chiar în incinta spitalului la care bărbatul era angajat. Andreas Niderbichler, un chirurg plastician de 42 de ani din nordul Germaniei, și-a ucis iubita de de 38 de ani printr-o practică sexuală periculoasă, potrivit mirror.co.uk.

Totul s-a petrecut într-o anexă a spitalului unde medicul. Andreas și-a presărat cu cocaină organul sexual înainte de a face sex oral cu femeia. Ea a leșinat și ulterior a murit în ciuda eforturilor făcute de personalul medical de a o salva. Se pare că medicul nu este la prima faptă de acest gen, încercând aceeași practică sexuală cu alte trei femei. De asemenea, poliția spune că, datorită jobului pe care îl avea bărbatul, este de așteptat să existe și alte victime.

Procurorii spun că medicul i-ar fi dat cocaină victimei fără ca aceasta să știe. Astfel Andreas ar putea fi acuzat de omucidere. El nu se află în acest moment în închisoare, dar a fost pus într-un centru de dezintoxicare acolo unde este tratat pentru depedență de droguri.

sursa: stirileprotv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ