Un milionar își oferă fiica virgină, la pachet cu 270.000 de euro!...

Un milionar își oferă fiica virgină, la pachet cu 270.000 de euro! Milionarul are DOUA conditii FOTO

279
0
DISTRIBUIȚI

Un milionar își vinde fiica virgină pentru peste 270.000 de euro, dar impune trei condiții pentru viitorul lui ginere – inteligența nefiind una dintre acestea. Tânăra i-a băgat deja bețe în roate tatălui ei. 

Milionarul, Arnon Rodthong, în vârstă de 58 de ani, este nemulțumit că fiica lui, Karnista, în vârstă de 26 de ani este singură în timp ce ajută în administrarea afacerii familiei din provincial Chumpton, din sudul Thailandei.

Deși obiceiul este ca mirele să plătească – iar Karnista, absolventă de universitate și fluent în engleză și chineză, ar cere o sumă mare – milionarul Arnon Rodthong vrea să îl scutească pe acesta de plată.

În schimb, tatăl milionar îi va da peste 270.000 de euro viitorului său ginere, precum și acțiuni la cultura lui de durian. În plus, tatăl milionar a spus că nu impune restricții în privința naționalității viitorului său ginere.

Milionarul are, însă, trei condiții. Prima dintre acestea este următoarea: „Nu trebuie să fie deștept – ci doar capabil să citească și să scrie. Te rog, nu îți aduce diplomele ca să ocupi spațiul în casă”.

„Trebuie să fie muncitor, nu leneș” și „Trebuie să fie cumpătat în privința banilor și să iubească fructul durian” – sunt celelalte două condiții impuse de tatăl milionar.

Sursa: A1.RO

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ