Un pensionar lasa GRATUIT o vila in Bucuresti cu o SINGURA conditie....

Un pensionar lasa GRATUIT o vila in Bucuresti cu o SINGURA conditie. Uite ce trebuie sa faci

275
0
DISTRIBUIȚI

Un anunţ postat pe un site de imobiliare a ajuns viral pe rețele de socializare. Mesajul prezintă oferta unui octogenar care ar lăsa moştenire o vilă în Capitală, rezervându-şi însă dreptul de uzufruct viager.

Anunțul postat de un propietar pe un site imobiliar a ajuns să adune mii de like-uri și de distribuiri. Iată anunțul publicat pe bazaruldecase.ro.

Proprietar octogenar las GRATUIT vila in Bucuresti in baza unui contract de uzufruct-viager cu drept de abitatie.
Nu am copii si dorec sa las casa unei familii de intelectuali bine educati! Imi rezerv dreptul sa fac selectia familiei si astept solicitarile dumneavoastra doar la anunt pe contact.

În cazul unui apartament, fructele sunt fructe civile și se mai numesc şi venituri. Acestea sunt constituite din veniturile rezultate din folosirea bunului de către o altă persoană în virtutea unui act juridic, cum este cazul închirierii. Cu alte cuvinte, o persoană care cumpără un imobil cu drept de uzufruct viager în favoarea vânzătorului, nu va avea dreptul de a folosi personal sau de a închiria imobilul pe toată durata vieții vânzătorului.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ