Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a...

Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Ce a putut sa faca, de fata cu rudele indurerate. Caz ireal si revoltator!

207
0
DISTRIBUIȚI

Imagini socante din timpul unei inmormantari care urma sa aiba loc ieri, in Piatra Neamt. Un preot din Piatra Neamt a scos mortul din biserica. Inmormantarea fusese programata la ora 9, la biserica Sfantul gheorghe din oras. Rudele si prietenii apropiati ai defunctului si-au facut aparitia la lacasul de cult.

Acolo au constatat cu stupoare ca preotul s-a sucit. Umilinta lor a fost maxima pe langa durerea pe care o simteau in acele clipe. Dupa 20 de minute de cand familia a aparut si slujba incepuse, preotul s-a oprit. A cerut ca mortul sa fie scos din biserica si a spus ca slujba va fi reluata in jurul orei 11. Preotul a mentionat ca slujba nu va mai fi tinuta in biserica, ci in curtea locatiei, informeaza tvmneamt.ro.

Rudele nu s-au putut opune. Au fost nevoite sa ia trupul cu sicriul defunctului si sa il mute in fata capelei. Acolo au stat si au asteptat sosirea orei 11. Rudele si prietenii au fost extrem de revoltati, dar nu au avut ce face. Nu au avut curajul sa ii ceara socoteala preotului. Se temeau ca acesta sa nu ii lase balta cu slujba de inmormantare.

Luni, 16 aprilie, biserica va fi vizitata de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Pentru aceasta vizita, preotul a angajat o firma de curatenie pentru a face biserica bec. Angajatii au venit fix in momentul in care avea loc slujba de inmormantare.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ