Un roman a fost extradat si condamnat la inchisoare PE VIATA, dupa...

Un roman a fost extradat si condamnat la inchisoare PE VIATA, dupa ce s-a aflat ca si-a ucis patronul din Anglia

348
0
DISTRIBUIȚI

Un caz socant de crima s-a petrecut in Anglia, unde un roman de 22 de ani si-a ucis cu sange rece patronul la care lucra de numai o zi. Barbatul este condamnat pe viata si a fost extradat din penitenciarul din Roamania, unde era inchis de trei ani.

Presa internationala informeaza ca Andrei Ilie si-a ucis patronul pizzeriei la care tocmai se angajase si care ii oferise si cazare in apartamentul lui. Romanul in varsta de 22 de ani lucra de doar o zi pentru Masoud Esmailian, in varsta de 46 de ani, tata a doi copii, cand s-a dus in locuinta patronului si l-a injunghiat de mai multe ori, apoi a plecat si a incuiat usa in urma lui, desi barbatul era inca in viata. Se pare ca motivul crimei ar fi fost banii patronului.

Dupa macabra crima, Andrei Ilie a plecat inapoi spre Bucuresti si a fost arestat pentru jaf si alte violente savarsite in Romania. A stat in inchisoare trei ani, incepand cu 2015, insa acum s-a aflat si despre nenorocirea pe care a facut-o in Anglia.

Din penitenciarul romanesc, tanarul de 22 de ani a fost extradat in Anglia, acolo unde va executa pedeapsa de inchisoare pe viata si nu va avea posibilitatea sa faca recurs mai devreme de 17 ani.

sursa: stirilekanald.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ