Un român s-a răzbunat pe soția care l-ar fi înșelat postând poze...

Un român s-a răzbunat pe soția care l-ar fi înșelat postând poze cu ea goală pe Facebook. ”M-ai vândut”. FOTO

153
0
DISTRIBUIȚI

În timp ce era căutat de polițiști pentru un accident grav provocat în Constanța, bărbatul se răzbuna pe soția lui, pe Facebook, pentru faptul că l-ar fi înșelat.

Șoferul a rănit grav, sâmbătă, un bărbat care traversa neregulamentar pe o șosea din Constanța, apoi a fugit de la locul accidentului.

Duminică seara, la mai bine de 24 de ore de la producerea accidentului, polițiștii l-au identificat și l-au adus la secție.

Ce a făcut în acest timp? O bună bucată de vreme, bărbatul a postat poze indecente cu soția lui, pe Facebook, pentru că l-ar fi înșelat. ”M-ai vândut”, a scris acesta la descriere, alături de o serie de mesaje injurioase, potrivit reporterntv.ro.

Femeia i-a răspuns tot pe rețeaua de socializare:

Dacă tot ești frustrat și te razbuni pe mine spune povestea pana la capăt, nu doar ce te avantajează pe tine! Timp de atâta timp am tăcut și mi-a fost rușine sa spun celor din jurul meu ce am îndurat, bătăi, umilințe și multe altele! Nu este nimeni in măsura sa ma judece pentru ca nu a trăit ce am trăit eu, dacă tot o dam in poze o sa va pun și eu poze cu fiecare bătaie primită și multe altele! Nu ma justific in fata nimănui”, a scris aceasta pe Facebook.

Cât despre accidentul provocat, bărbatul a precizat că a fugit pentru că s-a ”speriat” și că nu consumase alcool.

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ