Un rus de 21 de ani si-a injectat ulei in muschi! La...

Un rus de 21 de ani si-a injectat ulei in muschi! La scurt timp a ajuns sa arate ca un monstru FOTO

687
0
DISTRIBUIȚI

Kirill Tereshin, in varsta de 21 de ani din Rusia, se lauda cu muschii sai impresionanti pe conturile de socializare. Bicepii si tripcesii sai imensi nu sunt rezultatul antrenamentelor in sala de forta, ci a injectarii cu synthol, un ulei.

Bratele de Popeye ale tanarului de 21 de ani au devenit faimoase in orasul natal al barbatului, Pyatigorsk, dar nu numai. Prin intermediul Internetului foografii cu corpul diform al lui Kirill au ajuns in toate colturile lumii.

Pentru a avea bratele de 60 cm rusul isi injecteaza in corp synthol, un tip de ulei, foarte periculos pentru sanatate. Kirill isi doreste sa doboare un record mondial cu dimensiunea bratelor sale.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ