În urmă cu opt ani a câștigat 11 milioane de euro la...

În urmă cu opt ani a câștigat 11 milioane de euro la loto. Ce face acum norocosul câștigător

326
0
DISTRIBUIȚI

In urmă cu opt ani un pompier din Galați a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată după ce a reușit să căștige cel mai mai premiul din istoria loteriei.

Încă de atunci, în jurul pompierului din Galaţi s-a creat un soi de mister. El nu voia nici să dea foarte multe detalii despre viaţa lui, cu atât mai puţin să împărtăşească „reţeta succesului“ care i-a adus 11 milioane de euro.

Iulian Constandachi nu a dorit să facă nici un fel de declaraţie în toţi aceşti ani. Până acum şi-a dedicat viaţa pentru a salva altele şi care a decis să rupă tăcerea. Foarte precaut, însă. „Sunt foarte bine. De la foarte bine în sus chiar. Nu am nici un fel de probleme, sunt sănătos tun“, a povestit milionarul de la Loto.

Însă, în ceea ce priveşte spiritul lui de business, pompierul a păstrat totuşi aceeaşi alură de mister, la fel ca până acum. Se pare că unele lucruri nu se schimbă niciodată, aşa cum nici umorul său nu a dispărut. „Despre afaceri nu pot să vă spun prea multe. Astea nu se zic de obicei, că sunt secrete“, a mai adăugat Iulian Constandachi, în spirit de glumă.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ