VACANȚE CU DOAR 10 EURO ÎN LUNA NOIEMBRIE

VACANȚE CU DOAR 10 EURO ÎN LUNA NOIEMBRIE

759
0
DISTRIBUIȚI

Pentru cei care nu au apucat să plece nicăieri în concediu în acest an, luna noiembrie este perfectă. Şi asta deoarece biletele de avion sunt în medie cu 30 la sută mai ieftine decât în restul anului.

roma-vittorio-emanuele_xp7w

Puteţi vedea Roma, Milano sau Berlinul cu numai 10 euro zborul dus întros. Luna noiembrie este cea mai ieftină lună pentru călătoriile cu avionul. Biletele sunt si cu 70 la suta mai mici fata de luna decembrie de exemplu. Asa incat daca nu ati apucat sa vedeti un oras la care visati demult, acum ar fi ocazia perfectă.

Dacă alegeti Bruxelles, veti plati avionul dus intors doar 10 euro, pentru Milano 16 euro, Roma – o puteti vedea cu 18 euro. Biletele pentru Londra sunt doar 20 de euro, Parisul il vedeti cu 38 de euro iar Barcelona cu 44 de euro.

Daca vreti un pachet de 2 nopti cu cazare, un city break mai exact, si aici preturile sunt foarte bune, un weekend in Roma costa 119 euro, dacp alegeti Milano, platiti aproape 140 de euro, Londra o vedeti cu 169 de euro, iar frumoasa Venetie cu 129 de euro.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ