Vacanțe de Dragobete la preț de chilipir. Amsterdamul mai ieftin ca Brașovul

Vacanțe de Dragobete la preț de chilipir. Amsterdamul mai ieftin ca Brașovul

559
0
DISTRIBUIȚI

A început vânătoarea vacanţelor pentru Ziua Dragostei la români! Vacanţele sunt la mare căutare, iar agenţiile vin cu oferte de nerefuzat atât pentru străinătate cât şi pentru România. Amsterdam, Grecia sunt doar cateva exemple in care indragostitii pot petrece cateva zile de neuitat de Dragobete.

Ofertele din acest an, pentru Dragobete, sunt pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Pentru un weekend romantic în ţara noastră, în Braşov, trebuie să scoateţi din buzunar în jur de 400 de lei pentru două nopţi de cazare la un hotel de trei stele. În acest preţ este inclus doar micul dejun, în timp ce transportul trebuie să îl plătiţi separat, în funcţie de ce alegeţi.

Dacă vreţi însă să vă bucuraţi de o supervacanţă în Amsterdam s-ar putea să cheltuiţi mai puţin. Asta pentru că patru nopţi de cazare, cu bilet de avion dus intors, vă costă 850 de lei de persoană.

Variante de a vă petrece timpul liber sunt o mulţime: petreceri, plimbări cu vaporaşul sau pur şi simplu plimbări în aer liber pe străzile superbe ale Amsterdamului.

Grecia rămâne de departe cea mai atractivă pentru un weekend prelungit de Dragobete. Doar 311 lei trebuie să scoateţi din buzunar pentru trei nopţi de neuitat la un hotel de trei stele. În acest preţ sunt incluse transportul cu autocarul, dar şi micul dejun şi prânzul.

Dacă nu aţi apucat să vă cumpăraţi o vacanţă pentru weekend ul viitor acum este momentul oportun, asta pentru că vocherele se dau ca pâinea caldă.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ