VANZARI RECORD PENTRU IPHONE 7 IN ROMANIA INAINTE DE LANSAREA OFICIALA

VANZARI RECORD PENTRU IPHONE 7 IN ROMANIA INAINTE DE LANSAREA OFICIALA

613
0
DISTRIBUIȚI

Chiar daca la inceput lumea preconiza ca noua generatie de iPhone nu se va vinde foarte bine din cauza asemanarii cu iPhone 6, iata ca producatorii au fost luati prin surprindere, cel putin in Romania.

iphone-7-space-black-rendering

Desi lansarea oficiala a noului smartphone, iPhone 7, in Romania, va avea loc abia pe data de 23 septembrie, iar precomenzile vor incepe pe 16 septembrie, unul dintre magazinele de specialitate a furat starul si a dat deja drumul la precomenzi.

Potrivit retailerului, în doar trei zile de la inițierea sesiunii de precomenzi românii au precomandat și achitat integral peste 1.000 de dispozitive iPhone 7 și iPhone 7 Plus, valoarea totală a comenzilor înregistrate de QuickMobile fiind astfel de 1 milion de euro.

Mai mult, în comunicartul de presă emis de magazinul online se arată că românii au așteptat cu nerăbdare lansarea noilor modele de iPhone, cele mai multe precomenzi înregistrându-se în primele 24 de ore de la startul precomenzilor.

Citeste mai multe pe itutorial.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ