VESTE SOC IN LUMEA MUZICII ROMANESTI: TRUPA HOLOGRAF SE DESTRAMA

VESTE SOC IN LUMEA MUZICII ROMANESTI: TRUPA HOLOGRAF SE DESTRAMA

512
0
DISTRIBUIȚI

Veste soc in lumea muzicii romanesti. Dupa zeci de ani de activitate, o multime de hituri si milioane de fani, trupa Holograf se destrama.

holografFoto: europafm.ro

Potrivit unor informatii aparute in presa, Dan Bittman ar fi inceput sa faca proiecte solo, el deja ar fi cantat fara ceilallti componenti la evenimente private.

Holograf este o trupa rock romaneasca infiintata in 1978. Este printre cele mai de succes formatii din Romania, fiecare dintre albumele lor au continut piese care au devenit adevarate hit-uri. „Banii vorbesc, Dincolo de nori, Sa nu-mi iei niciodata dragostea, Ti-am dat un inel” sunt doar cateva dintre piesele de rezistenta ale trupei. Chiar si dupa 4 decenii salile sunt arhipline la concerte.

In anul 1983, in formula Mihai Pocorschi, Edi Petrosel, Tino Furtuna, Gabriel Cotabita si Nicky Temistocle au lansat primul album al trupei, Holograf 1.

Dupa un concert in URSS, Gabriel Cotabita a parasit formatia urmand ca Dan Bittman sa se alature trupei in 1985.

Sfarsitul anului 2012 a adus o perioada de pauza in activitatea trupeil din cauza unor probleme de sanatate cu care s-a confruntat Dan Bittman, pe care le-a depasit cu succes.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ