VEZI CINE A CASTIGAT MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO LA ROMANII...

VEZI CINE A CASTIGAT MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO LA ROMANII AU TALENT

664
0
DISTRIBUIȚI

Al saselea sezon „Romanii au talent” si-a desemnat castigatorul marelui premiu in valoare de 120.000 de euro. In finala, de vineri seara, au ajuns 16 concurenti.

61809980

Fiecare dintre ei a incercat sa dea tot ce e mai bun pentru a castiga marele premiu. Cei 16 finalisti au fost: Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Prună, Cristian Zlatan, Florin Zgăvârdici şi Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruşi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju şi Fraţii Adrian.

In urma voturilor, Laura Bretan a fost desemnata castigatoarea marelui premiu. Copila, de numai 13 ani, a impresionat o tara intreaga cu vocea ei. Laura este stabilita in Statele Unite, Chicago, unde de curand a fost trimisa direct in semifinala, cu ajutorul butonului auriu, si la editia americana a showului.

61809969Foto: protv

Premiul de 10.000 de euro pentru originalitate a fost castigat de Anisia Gafton, ea a fost votata de public pentru momentele de umor oferite si care au inveselit pe toata lumea.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ