VEZI CINE ESTE CEA MAI SEXY DJ-ITA DIN ROMANIA! ARATA SENZATIONAL

VEZI CINE ESTE CEA MAI SEXY DJ-ITA DIN ROMANIA! ARATA SENZATIONAL

697
0
DISTRIBUIȚI

Miki Love este fără doar și poate cea mai sexy dj-iță din România.

 cover-4-660x330

Vedeta, pe numele ei real Mihaela Ifrim a trecut prin schimbări radicale în ultima perioadă. Nu doar că și-a schimbat look-ul ci și a evoluat extrem de mult pe plan profesional! Acum, Miki Love este un nume cunoscut în lumea dj-ilor și în plus, zilele acestea ea a plecat într-un turneu mondial!

collage2-600x486

Celebra DJ-iță a fost de-alungul timpului protagonista mai multor pictoriale incendiare. Ea și-a păstrat formele perfecte, mai mult, a ales să-și schimbe culoarea părului și tunsoarea. După ce a păstrat aceeași coafură timp de un deceniu, chiar dacă a trecut prin mai multe culori – mov, roşcat, brunet, castaniu, DJ Miki Love și-a tuns părul foarte lung și s-a vopsit blondă.

miki-600x498

Frumoasa dj-iță excelează și pe plan profesional. DJ Miki Love este trecută pe locul 9 în topul celor mai buni DJ-i din lume, clasament realizat de TheFDJList.com, și pe locul 2 în topul dedicat DJ-ilor români.

Mai mult, Miki Love a plecat într-un turneu mondial!

Sursa: paginadelifestyle.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ