VIDEO: CE NU A FACUT STATUL ROMAN A FACUT SONY! CUM ARATA...

VIDEO: CE NU A FACUT STATUL ROMAN A FACUT SONY! CUM ARATA CAZINOUL DE LA CONSTANTA

628
0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, lasat in paragina, a fost readus la viata in cea mai noua reclama marca Sony.

sony

Cazinoul de la Constana a prins viata cu ajutorul a peste 1.5 tone de sclipici multicolor si peste 4000 de baloane in cea mai spectaculoasa reclama pentru televizoarele BRAVA 4K HD, iar artistul Tom Odell a reinterpretat melodia True Colours a lui Cyndi Lauper. Astfel cazinoul a prins viata si o emotie aparte.

Compania Sony Europe a lansat pe Youtube spotul publicitar, iar filmuletul de 1 minut si 35 de secunde surprinde in toata splendoarea cladirea abandonata ruinei in hatisul birocratic al statului roman. Spotul a fost realizat de regizorul american Andre Stringer la o calitate video extrem de inalta.

Reclama va fi lansata oficial la inceputul lunii octombrie, pe mai multe canale, si se va adresa consumatorilor din Marea Britanie, Irlanda si Germania.

Cazinoul Constanta a fost inchis publicului inca din anul 2007 pentru reabilitare, insa pana in acest moment nu s-a gasit nicio solutie viabila pentru renovare.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ