VIDEO: CUM A REUSIT PUSTOAICA DE LA ROMANII AU TALENT SA CUCEREASCA...

VIDEO: CUM A REUSIT PUSTOAICA DE LA ROMANII AU TALENT SA CUCEREASCA AMERICA

780
0
DISTRIBUIȚI

Laura Bretean, finalista de la Romanii au talent, care a uimit o tara intreaga a reusit sa cucereasca si publicul din Statele Unite. Fetita de doar 13 ani, a participat la versiunea americana a concursului unde a reusit sa ridice toata sala in picioare.

laura_bretan

Pustoaica, stabilita in Chicago, a impresionat atat de tare juriul de la „America’s Got Talent”, versiunea americana a concursului de talente, incat juriul a trimis-o direct in semifinala cu ajutorul butonului auriu. Laura a reusit cu vocea ei nu doar sa ridice sala in picioare ci si juriul.

Reactia publicului a lasat-o fara cuvinte pe fetita de 13 ani, care a izbucnit in lacrimi. Toate laudele insa nu au putut concura cu momentul in care fosta „Spice Girls”, Mel B a apasat butonul auriu. Acelasi lucru s-a intamplat si la auditiile din Romania cand Laura Bretan a fost trimisa direct in finala de vineri.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ