VIDEO: O CAFENEA A INLOCUIT CHELNERII CU FARFURII ZBURATOARE

VIDEO: O CAFENEA A INLOCUIT CHELNERII CU FARFURII ZBURATOARE

580
0
DISTRIBUIȚI

Cum ar fi sa iesi la o cafea, iar in loc de chelner cafeaua sa-ti fie adusa de o masinarie zburatoare? DA, este posibil. O cafea din Eindhoven, Olanda, a gasit o metoda inedita de a aduce cafeaua in zbor si au inlocuit chelnerii cu…drone.

media_146167258815205200Foto: yahoo.com

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani  de la infiintarea Universitatii de Tehnologie, cafeneaua din campus si-a servit clientii cu astfel de aparate zburatoare. Proiectul a fost pus la cale de 20 de studenti care au dezvoltat dronele pe parcursul a doua luni, iar prin acest experiment au vrut sa arate ca aparatele pot deveni elemente esentiale ale vietii cotidiene noteaza adevarul.ro

„Au potentialul unui instrument util pentru omenire. Le vedem ca pe urmatorul telefon mobil. Alegi programul si programezi drone in felul in care doresti” a declarat pentru AFP managerul proiectului.

Drona seamana cu o mica farfurie zburatoare, pluteste pana la mese, iar cleintii pot selecta ce bautura doresc prin indicarea unei liste. Constructia unei drone a costat aproximativ 2.000 de euro.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ