VIDEO: O SOFERITA A DISTRUS UN FERRARI DE 300.000 $ IN TIMPUL...

VIDEO: O SOFERITA A DISTRUS UN FERRARI DE 300.000 $ IN TIMPUL UNEI PARCARI LATERALE

359
0
DISTRIBUIȚI

Din categoria „Mare Ti-e Gradina Doamne”, o soferita a reusit sa produca unul dintre cele mai costisitoare si stupide accidente intamplate vreo data. In momentul in care a vrut sa faca o parcare laterala, femeia, posesoarea unui Mercedes 380 SL, a reusit sa se urce cu roata din spate pe un…Ferrari parcat.

FERARR

Bolidul, in valoare de 300.000 de dolari, a fost serios avariat, iar proprietarul si-a pus mainile in cap cand a vazut grozavia femeii. Cand a realizat ce a facut, femeia a incercat sa accelereze pentru a-si putea da jos masina de pe Ferrari, dar fara rezultat.

Accidentul a avut loc in Virginia, Statele Unite si a atras numerosi curiosi care mai de care mai amuzati de inedita intamplare. Imaginile au fost postate pe retele de socializare si au atras numeroase comentarii care mai de care mai spumoase.

Iata imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu:

https://www.youtube.com/watch?v=xykZYaMhctQ

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ