VIDEO: UITE CUM POTI AVEA PARTE DE CEL MAI CIUDAT MASAJ DE...

VIDEO: UITE CUM POTI AVEA PARTE DE CEL MAI CIUDAT MASAJ DE RELAXARE CU ELEFANTI

747
0
DISTRIBUIȚI

Iubitorii de vacanta in destinatiile exotice, cum ar fi Thailanda, se pot bucura pe langa soare, plaja, drumetii si de un masaj de relaxare mai putin obisnuit.

masaj

Localnicii s-au gandit sa ofere turistilor o modalitate inedita de masaj cu…elefanti. Turistul sta intins, in timp ce doi elefanti il maseaza pe spate cu trompele. Animalele sunt asistate de dresori care au grija sa nu ii raneasca pe iubitorii de masaj. Din imaginile de mai jos se observa foarte clar ca elefantii se pricep de minune spre amuzamentul celor din jur.

Totusi, ineditul masaj nu a scapat criticele organizatiilor iubitorilor de animale care spun ca animalele sunt chinuite, luate inca de mici de langa mamele lor si tinute in custi speciale pentru a fi dresate.

Iata cum arata un masaj facut de un elefant:

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ