Viorel Lis, dezvăluiri INCENDIARE despre prima noapte de amor cu Oana: „Nu...

Viorel Lis, dezvăluiri INCENDIARE despre prima noapte de amor cu Oana: „Nu am …”

338
0
DISTRIBUIȚI

Cu toate că s-au scurs 19 ani de atunci, însă Viorel Lis își amintește despre prima noapte de amor cu Oana de parcă ar fi avut loc ieri. Ca orice bărbat romantic, fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină înFranța.

În 1998, Viorel Lis era rimarul general al Capitalei își respecta statutul și umbla doar în costume de culoare bej sau negru, pe care le asorta întotdeauna cu cravate alese cu gust.

Lis a reușit să impresioneze fetele, așa că i s-au aprins călcâiele după o tinerică de doar 18 ani. Aceasta era nimeni alta decât Oana, tânăra pentru care a divorțat ulterior de soția sa, Tudora. I-a făcut curte și iată că fata cuminte din Stoenești, Olt, s-a lăsat cucerită.

Prima noapte de dragoste între cei doi a avut loc după câteva luni, însă nu în țară, ci în Franța. Acum, la vârsta de 73 de ani, Lis rememorează cu voluptate acea experiență. ”Pe 21 ianuarie am ieșit prima dată împreună, iar pe 23 aprilie a fost prima noapte de dragoste. Nu am forțat-o, am așteptat-o trei luni, pentru că îmi plăcea de ea. După mai multe ieșiri, i-am propus să mergem în Franța. Într-un orășel din Franța am făcut dragoste prima dată cu Oana. Se numește Alençon. Nu am vrut în România, nu am vrut să fac de râs România (râde)”, a declarat Viorel Lis pentru Click.

sursa:b1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ