Virgil Ianțu revine în televiziune! Uite de când și unde îl puteți...

Virgil Ianțu revine în televiziune! Uite de când și unde îl puteți vedea pe îndrăgitul prezentator

496
0
DISTRIBUIȚI

Virgil Ianțu revine în televiziune, după o pauză de aproape trei ani, timp în care și-a îndreptat atenția către muzică și proiectului de suflet –  emisiunea online „Copiii spun”, unde taxează pe minut mai mult decât taxiul pe kilometru, Virgil Ianțu revine la marea sa dragoste… televiziunea.

„În ultimii ani am fost întrebat de foarte mulți dintre voi de ce nu revin la TV sau când o voi face. Gândurile și vorbele voastre calde m-au pus la rându-mi pe gânduri…  Îmi doresc o revenire în televiziune, dar nu cu orice preț. Am crezut întotdeauna că publicul românesc merită emisiuni de calitate. Și mai cred că măcar unii dintre noi suntem obligați să îi oferim ceea ce merită. Așa că iată și vestea: a venit vremea să mă întorc. Îmi era dor și abia aștept să încep filmările!”, a scris Virgil pe pagina să de Facebook.

Vedeta va prezenta din 17 aprilie o nouă emisiune de cultură generală la TVR 2, ce va fi difuzată de luni până joi.

Virgil Iantu a debutat în televiziune în anul 2000 şi a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România. A fost amfitrion sau jurat al unor show-uri precum: „Vrei sa fii miliardar?”, „Big Brother”, „Copiii spun lucruri trasnite”, „70’s Show”, „Megastar”, „Vrei sa fii milionar” etc.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ