Visele erotice descifrate. Care este semnificatia lor

Visele erotice descifrate. Care este semnificatia lor

38
0
DISTRIBUIȚI

Ai avut un vis ciudat care te-a facut sa te trezesti oarecum ametita pentru ca nu partenerul tau era progragonistul? Atunci ar trebui sa afli cateva lucruri. In general persoanele care acorda prea multa importanta parerilor celor din jurul lor tind sa viseze ca sunt infideli.

Un vis in care iti faci de cap cu un necunoscut poate doar sa insemne ca doresti sa ti se reconfirme faptul ca inca poti agata, ca poti fi senzuala si pentru altcineva si ca inca mai sunt barbati care te doresc. Asta nu inseamna ca doresti sa iti inseli partenerul. Pur si simplu ai nevoie de mai multa incredre in sine prin confirmarea de la straini.

Daca amantul tau nu are chip, atunci trebuie sa stii ca nu e vorba de vreo posibila viitoare curtare din partea unui pretendent, ci inseamna ca inca esti legata de lucrurile pe care nu le-ai facut pana acum. Regreti anumite sanse ratate.

In momentul sa lasi tot ceea ce te macina din trecut in trecut si sa pasesti cu incredere spre viitor! In cazul in care te gasesti facand amor cu o partenera, ar trebui sa stii ca incepi sa-ti pierzi increderea in tine. Poate insemna intr-acelasi timp ca nu esti multumita de ce ai realizat pana acum.

Pune piciorul in prag! Incepe sa fii mai indrazneata si lasa deoparte orice temeri pe care le ai alaturi de partenerul tau. Cand sunteti doar voi doi, lumea va apartine.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ