Vrei un salariu de 3000 lei pe lună, asigurare și 42 zile...

Vrei un salariu de 3000 lei pe lună, asigurare și 42 zile de concediu? Uite ce trebuie să faci

485
0
DISTRIBUIȚI

O companie din domeniul Business Process Outsourcing angajează vorbitori de Engleză și de Italiană pe care-i ofertează cu salarii de 2.500 lei net lunar și 3.000 lei net lunar, dar și cu bonuri de masă, asigurare medicală privată, 42 de zile de concediu anual, susțin angajatorii în anunțul de recrutare.

O companie care activează în sectorul Business Process Outsourcing și Call Center angajează vorbitori de Engleză și de Italiană pe care-i ofertează cu salarii nete de 2.500 lei – 3.000 lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoștințe avansate de Italiană și Engleză, are abilități de operare a PC-ului și de comunicare, și este dispus să lucreze în ture.

Angajatorii ofertează candidații cu salarii nete cuprinse între 2.500 lei lunar și 3.000 lei lunar, dar și cu bonuri de masă. Angajatorii oferă candidaților selectați pe aceste posturi 42 de zile de concediu de odihnă, asigurare medicală privată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate la locul de muncă.

Vezi mai multe pe reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ